logo
Indyk_Barra_V_3

Qualitat

La nostra missió és excel·lir en cada operació mitjançant la integració dels conceptes de Qualitat de producte i Qualitat de servei. No només ens comprometem a complir amb els requisits legals i les expectatives dels nostres clients, sinó que també ens esforcem per adherir-nos als estàndards de gestió de Qualitat, seguretat alimentària i seguretat de producte reconeguts a escala internacional.

Les nostres instal·lacions pròpies serveixen com a centre neuràlgic on el nostre equip tècnic i de Qualitat duu a terme exhaustius controls dels productes. A través d’aquests controls minuciosos, assegurem una supervisió integral de tot el procés, des de la matèria primera fins al producte final. Això ens permet garantir la consistència, la seguretat i la conformitat dels nostres productes amb els més alts estàndards de qualitat.

A més, estem compromesos amb la millora contínua. Mitjançant l’avaluació constant dels nostres processos i pràctiques, busquem identificar oportunitats d’optimització i implementar millores eficaces. Aquest enfocament ens permet no només mantenir, sinó també millorar constantment la qualitat dels nostres productes i serveis, assegurant la satisfacció dels nostres clients i la confiança del mercat.

Traçabilitat

Per garantir la màxima transparència i qualitat en els nostres productes, implementem sistemes avançats de seguiment i traçabilitat. Des de les granges i camps de les quals obtenim els nostres productes fins a la seva entrega al consumidor final, cada pas del procés està meticulosament documentat i rastrejat. Aquesta traçabilitat no només ens permet assegurar la frescor dels productes, sinó també garantir la seva conformitat amb els més alts estàndards de seguretat i sostenibilitat en tot moment. Això significa que els nostres clients poden escollir els nostres productes confiant  plenament en la seva procedència i qualitat.

Els nostres certificats

Intertek, com a organisme de certificació líder a escala mundial, avala la conformitat dels nostres productes amb els més exigents estàndards de qualitat i seguretat. Aquest certificat garanteix als nostres clients i a la indústria en general que els nostres productes compleixen amb les regulacions internacionals més estrictes i que són subjectes a rigorosos controls i procediments de verificació.

La certificació IFS ens permet demostrar el nostre compromís amb la seguretat alimentària i la qualitat de tots els nostres productes. Els estàndards d’IFS són reconeguts mundialment com a referència en matèria de seguretat alimentària, i la nostra certificació ens situa com a proveïdors de confiança en el mercat alimentari. Aquest certificat reafirma el nostre compromís amb la seguretat dels consumidors i la integritat dels nostres productes.

La certificació Kosher indica que els nostres productes compleixen amb els requisits i les pràctiques alimentàries establertes per la llei jueva, garantint així la seva aptitud per al consum per part de la comunitat jueva.

La certificació Halal garanteix que els nostres productes compleixen amb els preceptes i les normes establertes per la llei islàmica, assegurant la seva idoneïtat per al consum per part de la comunitat musulmana.

La certificació EU Organic confirma que els nostres productes compleixen amb els rigorosos estàndards de l’agricultura ecològica de la Unió Europea. D’aquesta manera podem garantir els productes sense l’ús de pesticides sintètics ni fertilitzants químics, promocionant pràctiques agrícoles sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

La certificació CCPAE ens distingeix com a productors agrícoles ecològics certificats a Catalunya. Aquesta certificació avala que els nostres productes agrícoles s’han produït seguint estrictes estàndards de cultiu ecològic, respectant el medi ambient i els cicles naturals. Això no només reafirma el nostre compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, sinó que també garanteix als nostres clients la qualitat i l’origen ecològic dels nostres productes.

logo
Costa d’en Paratge 22, D-1 08500 Poligon Industrial Sot dels Pradals 08500, Vic Barcelona – Spain